Boğazbaşı İlkokulu

Vizyon: Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • İlçemiz ve İlimiz başta olmak üzere ülkemizin sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar yapmada öncü; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, toplam kalite yönetimi ilkelerini benimsemiş, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:50- 14:40
Isınma: Kalorifer
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: VAR
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bogazbasiilkokulu.meb.k12.tr

Adres - DÖNEKSE MAH. BOĞAZBAŞI KÜME EVLERİ BOĞAZBAŞI İLK/ORTAOKULU BLOK NO 10 NİKSAR / TOKAT

Yerleşim Yeri - Dönekse Mah.- Niksar TOKAT

Ulaşım Servisle